1. Lesson #1

    Leave a comment

    20/03/2014 by Shiela

    ( Aku tak de idea nak letak tajuk apa) Dua minggu lepas aku ke klinik untuk medical check up. Petugas …
    Continue reading

  2. Wish me luck

    Leave a comment

    18/02/2014 by Shiela

    Back from hiatus again..ahh the last time I’ve updated my blog was a couple months ago..not too bad I think..hahaha..And …
    Continue reading

  3. Spring Break to Wellington: Air NZ ,All Blacks & Wellington Airport

    2

    09/12/2013 by Shiela

    Trip 2 bulan lepas baru sekarang nak update..hehe..macam tak biasa…Tujuan utama aku nak ke Wellington sebenarnya nak ke embassy untuk …
    Continue reading

  4. Dari Malaysia bertemu di Dunedin

    Leave a comment

    16/11/2013 by Shiela

    Ahad lepas aku melawat Hazirah & Adilla kat Dunedin. Dorang baru sebulan sampai ke NZ untuk working holiday. Selama ni …
    Continue reading

  5. Halloween

    2

    06/11/2013 by Shiela

    Sebenarnya memang dari dulu lagi aku teringin nak tengok sambutan Halloween..macam happening dengan kostum dan bebudak datang collect candy & …
    Continue reading

  6. Hey!

    Leave a comment

    06/11/2013 by Shiela

    Sakit pulak hati kita tgk sekali theme blog dah bertukar sendiri..Gigih aku tukar layout dengan header hari tu..Mentanglah dah lama …
    Continue reading

  7. Wordless Wednesday : Bila Pak Arab berphotoshoot raya

    Leave a comment

    11/09/2013 by Shiela

    Masa ni lepas sembahyang raya ,so masa aku lalu Octagon ternampak la Pak2 Arab ni kecoh-kecoh berkumpul..Orang pun lalu lalang …
    Continue reading

  8. Mee Kari Versi Perantau

    1

    08/09/2013 by Shiela

    Hari tu pepagi lagi aku dah bersilat masak mee kari.Sebab dah sebulan kot aku teringin nak makan.Bila dah kat sini …
    Continue reading

  9. Shopping spot

    1

    29/08/2013 by Shiela

    Apa yang aku suka bila masuk kedai2 kat sini ,dorang tak double standard layan customer.Memang peramah..Masuk je kedai mesti dia …
    Continue reading

  10. Saya bertudung,Saya OK

    Leave a comment

    17/08/2013 by Shiela

    (Wah tajuk entry tak nak kalah..lulz) Allison yang berumur 5 tahun pernah tanya aku, “Why u wear this?” sambil tangan …
    Continue reading

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5 other followers

Location : In the middle of nowhere, New Zealand.
Born in Ipoh,Malaysia.Scorpio.James Franco fan girl ❤.
She loves travelling,photography and FOODS!
Currently taking a career break after quit her job in IT at Kuala Lumpur.

Archives