1. Lesson #1

    Leave a comment

    20/03/2014 by Shiela

    ( Aku tak de idea nak letak tajuk apa) Dua minggu lepas aku ke klinik untuk medical check up. Petugas …
    Continue reading

  2. Wish me luck

    Leave a comment

    18/02/2014 by Shiela

    Back from hiatus again..ahh the last time I’ve updated my blog was a couple months ago..not too bad I think..hahaha..And …
    Continue reading

  3. Spring Break to Wellington: Air NZ ,All Blacks & Wellington Airport

    2

    09/12/2013 by Shiela

    Trip 2 bulan lepas baru sekarang nak update..hehe..macam tak biasa…Tujuan utama aku nak ke Wellington sebenarnya nak ke embassy untuk …
    Continue reading

  4. Dari Malaysia bertemu di Dunedin

    Leave a comment

    16/11/2013 by Shiela

    Ahad lepas aku melawat Hazirah & Adilla kat Dunedin. Dorang baru sebulan sampai ke NZ untuk working holiday. Selama ni …
    Continue reading

  5. Halloween

    2

    06/11/2013 by Shiela

    Sebenarnya memang dari dulu lagi aku teringin nak tengok sambutan Halloween..macam happening dengan kostum dan bebudak datang collect candy & …
    Continue reading

  6. Hey!

    Leave a comment

    06/11/2013 by Shiela

    Sakit pulak hati kita tgk sekali theme blog dah bertukar sendiri..Gigih aku tukar layout dengan header hari tu..Mentanglah dah lama …
    Continue reading

  7. Wordless Wednesday : Bila Pak Arab berphotoshoot raya

    Leave a comment

    11/09/2013 by Shiela

    Masa ni lepas sembahyang raya ,so masa aku lalu Octagon ternampak la Pak2 Arab ni kecoh-kecoh berkumpul..Orang pun lalu lalang …
    Continue reading

  8. Mee Kari Versi Perantau

    1

    08/09/2013 by Shiela

    Hari tu pepagi lagi aku dah bersilat masak mee kari.Sebab dah sebulan kot aku teringin nak makan.Bila dah kat sini …
    Continue reading

  9. Shopping spot

    1

    29/08/2013 by Shiela

    Apa yang aku suka bila masuk kedai2 kat sini ,dorang tak double standard layan customer.Memang peramah..Masuk je kedai mesti dia …
    Continue reading

  10. Saya bertudung,Saya OK

    Leave a comment

    17/08/2013 by Shiela

    (Wah tajuk entry tak nak kalah..lulz) Allison yang berumur 5 tahun pernah tanya aku, “Why u wear this?” sambil tangan …
    Continue reading

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5 other followers

Location : In the middle of nowhere, New Zealand.
Born in Ipoh,Malaysia.Scorpio.James Franco fan girl ❤.
She loves travelling,photography and FOODS!
Currently taking a career break after quit her job in IT at Kuala Lumpur.

Archives

It looks like the WordPress site URL is incorrectly configured. Please check it in your widget settings.

It looks like the WordPress site URL is incorrectly configured. Please check it in your widget settings.