1. Menjelang raya di perantauan

    2

    04/08/2013 by Shiela

    *Sambil menaip sambil pasang HOT FM yg dok pasang lagu-lagu raya* Lagi 4-5 hari je nak raya..Mesti ramai dah mula …
    Continue reading

  2. Parcel dari Malaysia

    2

    30/07/2013 by Shiela

    Haa 2 minggu gak baru parcel yang ku tunggu2 sampai..Terima kasih kazen2 ku Kak Yong & Kak Zaleha yang bersusah …
    Continue reading

  3. Ramadhan pertama di perantauan

    4

    26/07/2013 by Shiela

    Hari ni masuk lah 16 Ramadhan.Kalo kat NZ ni lah,sebab lewat sehari.Ermagerdd 2 minggu jah lagi nak raya.. Ni lah …
    Continue reading

  4. Kari Salmon

    4

    23/07/2013 by Shiela

    Sempena bulan pose ni kot la ade yg nak cuba resepi fusion lak kan..Fusion katanya..hahaha..So masa musim luruh yang lepas …
    Continue reading

  5. Vegimite

    Leave a comment

    17/07/2013 by Shiela

    Rupa-rupanya mat saleh ni suka simpan roti dalam fridge atau freezer. Memula aku macam eh biar betik ni semua roti …
    Continue reading

  6. Asian shop

    4

    01/07/2013 by Shiela

    Semalam gi Dunedin dan target nak carik asian shop.Yang paling dekat dengan Meridian Mall ialah Kosco..Dekat sangat camana la selama …
    Continue reading

  7. Tuna Pasta

    Leave a comment

    13/06/2013 by Shiela

    Resepi versi jimat dan sedap ..ahaks..salah satu pasta kegumaran iolls..Versi jimat sebab kebanyakan resepi guna cream tapi versi resepi ni …
    Continue reading

  8. Waihola

    Leave a comment

    03/06/2013 by Shiela

    Waihola..sebuah pekan kecil tak jauh dari Dunedin .Ade lah dalam 20 minit perjalanan..Ada tasik kat sini dan camper site betul2 …
    Continue reading

  9. Pasta Goreng

    Leave a comment

    01/06/2013 by Shiela

    Tekak melayu mana boleh tahan makan western jah kan..Naseb pulak tercampak kat ceruk hujung donia ni ..huhu..Ni versi pasta goreng …
    Continue reading

  10. Salji Pertama!

    1

    28/05/2013 by Shiela

    Excited ! Dah 2-3 hari tunggu akhirnya hari ni bangun pagi selak langsir nampak serbuk- serbuk salji turun dari langit.😍 …
    Continue reading

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5 other followers

Location : In the middle of nowhere, New Zealand.
Born in Ipoh,Malaysia.Scorpio.James Franco fan girl ❤.
She loves travelling,photography and FOODS!
Currently taking a career break after quit her job in IT at Kuala Lumpur.

Archives

It looks like the WordPress site URL is incorrectly configured. Please check it in your widget settings.

It looks like the WordPress site URL is incorrectly configured. Please check it in your widget settings.